Zdravo :). Hvala što ste posetili moj blog!

Moje ime je Olivera i kao novinar po struci, a PR menadžer po zvanju, već gotovo petnaest godina plovim šarenim i bučnim svetom komunikacija – kako kroz projekte na kojima radim za klijente u agenciji Chapter 4 PR, tako i kroz moj lični blog, ali i privatna interesovanja. .

„Do mile volje“ je nastao spontano, kao i mnogo toga u mom životu. Kažu da kada odlučiš da pokreneš svoj blog, najbolje je da prvo iskreno i sam sa sobom sagledaš gde si, šta si, kakav si i da li postoji nešto po čemu bi se izdvojio, a da nije već viđeno. U mom slučaju, kao tema bloga iskristalisala se magična kombinacija na prvi pogled beskorisnih znanja i svakodnevnih informacija, veština dobre organizacije i kvalitetno ispunjenog vremena.

Kako je „do mile voljevremenska odrednica za beskonačno uživanje u onome što volimo i što nas ispunjava, na stranama bloga možete pročitati savete, iskustva i preporuke kako da dobro organizujete i kvalitetno ispunite vreme – bilo da ste kod kuće, na poslu, na putu ili samo lutate po Beogradu tražeći nešto što već niste otkrili. Osim toga, volim da pišem i o tome kako da svoje vreme racionalno korisitite ili kako volim da kažem – biće ovo jedan vodič za kompresovanje obaveza i optimizovanje uživanja (Pardon my French).

Zašto baš vreme kao tema? Da može da se kupi, vreme bi bilo na vrhu moje shopping  liste, a ne sumnjam i svih drugih ljudi. Ali kako to (još uvek) nije moguće, ja svakodnevno tražim magičnu formulu za njegovo racionalno i kvalitetno korišćenje. Ako ste i vi u potrazi za rešenjem iste jednačine, zagnjurite u moje tekstove – do mile volje. Sigurna sam da ćete na njima pronaći neke nove predloge da svoje vreme u životu kvalitetno ispunite i iskoristite, tako da kada svedete račun budete zadovoljni njegovim sadržajem.

Hvala vam još jednom na poseti mom blogu i uživajte!