Zdravo :). Hvala što ste posetili moj blog!

Moje ime je Olivera i kao novinar po struci, a PR menadžer po zvanju, šarenim i bučnim svetom komunikacija jedrim već hiljade i hiljade kreativno (i manje kreativno) ispisanih strana sadržaja – od onog koji je za klijente, do onog koji se krije iza stranica bloga koji čitate.

Kada je reč o blogu – sve je počelo kobajagi, bez ideje u kom pravcu idem. To moje, kobajagi blogovanje, trajalo je dve godine – učila sam, čitala, išla na edukacije, pisala najbolje što sam umela, brisala i dodavala, odustajala i ponovo počinjala, tražila se i konačno se pronašla.

Kažu da kada odlučiš da pokreneš svoj blog, najbolje je da prvo iskreno i sam sa sobom sagledaš gde si, šta si, kakav si i da li postoji nešto po čemu bi se izdvojio, a da nije već viđeno. U mom slučaju, kao tema bloga izdvojila se magična kombinacija na prvi pogled beskorisnih znanja i svakodnevnih informacija, veština dobre organizacije i kvalitetno ispunjenog vremena.

Kako je „do mile voljevremenska odrednica za beskonačno uživanje u onom što nam srce ište, na stranama bloga čitaćete savete, iskustva i preporuke kako da dobro organizujete i kvalitetno ispunite vreme – bilo da ste kod kuće, na poslu, na putu ili samo lutate po Beogradu tražeći nešto što već niste otkrili. Osim toga, ideja mi je da pišem i kako da svoje vreme racionalno korisitite ili kako volim da kažem – biće ovo jedan vodič za kompresovanje obaveza i optimizovanje uživanja (da prostite).

Zašto baš vreme kao tema? Da može da se kupi, vreme bi bilo na vrhu moje shopping  liste, a ne sumnjam i svih drugih ljudi. Ali kako to (još uvek) nije moguće, ja svakodnevno tražim magičnu formulu za njegovo racionalno i kvalitetno korišćenje. Ako ste i vi u potrazi za rešenjem iste jednačine, zagnjurite u moje tekstove – do mile volje. Sigurna sam da ćete na njima pronaći neke nove predloge da svoje vreme u životu kvalitetno ispunite i iskoristite, tako da kada svedete račun budete zadovoljni njegovim sadržajem.

Hvala vam još jednom na poseti mom blogu i uživajte!